Brzo i sigurno transakcijsko plaćanje

1.         U WebShopu odaberite željene proizvode i pošaljite narudžbu.

2.         Odmah ćete dobiti potvrdu narudžbe s podacima za uplatu. Pri uplati pod poziv na broj upišite broj narudžbe, a pod model 00. 

3.         Čim izvršite uplatu, potvrdu nam pošaljite na mail zzgdostava@gmail.com 

4.         Pripremamo vaš paket i prilažemo mu račun.

Nakon primitka potvrde o uplati počinjemo pripremati vaš paket za dostavu. Ukoliko u vašoj narudžbi ima robe koja se važe, račun koji će vam stići s pošiljkom se može donekle razlikovati od vaše uplate. Primjerice, naručili ste 1kg mesa ili povrća, a vjerojatno ćete dobiti pakiranje težine između 950g ili 1050g. U tom se slučaju vrše naknadni povrati i poravnanja, putem transakcijskih računa, do 7 dana od dana isporuke. 

5.       Besplatna i beskontaktna dostava do vaše adrese u gradu Zagrebu za sve narudžbe plaćene do 15h rok isporuke je idući dan - SUTRA POPODNE. Za sve narudžbe plaćene danas nakon 15h rok isporuke je - PREKOSUTRA POPODNE.
    

* Uslijed  praznika, ovaj se rok može produžiti  za jedan dan, a informacije će biti dostupne na Facebook profilu Zdravo za gotovo dostava . 

** Dostave u okolici Zagreba se vrše jednom tjedno; ponedjeljkom u Samobor i Svetu Nedelju, utorkom u Zaprešić, srijedom u Veliku Goricu, četvrtkom u Sesvete, petkom u Lučko, subotom u Gornju i Donju Bistru.

***Naš će vas dostavljač nazvati  neposredno prije dostave

**** Minimalna vrijednost narudžbe iznosi 390 kn. Podaci za uplatu HR7923600001102269118 - Majuka d.o.o. Gustava Krkleca 14, 10 000 Zagreb


Odoo CMS - velika slika